Bij Sportieve Date hebben we ervoor gekozen om je veel vrijheid te geven zonder hiervoor te hoeven betalen. Zo kan je bijvoorbeeld gratis een berichtje sturen naar iemand die je leuk vind en kan je met de standaard zoekacties letterlijk opzoek gaan naar een persoon die je aanspreekt. 

 

Maar dat is niet alles, want Sportieve Date heeft heel veel leuke opties die je met een Premium Lidmaatschap kan gebruiken, een aantal noemen we hieronder even op;

  • Met de Live Chat is het mogelijk om een live gesprek aan te gaan zonder je contactgegevens te delen, het geeft een veilig gevoel en dan kunnen jullie beide eerst even; 'De kat uit de boom kijken'.
  • Volledige toegang tot de extra foto's van andere leden. Vond je die ene foto toch niet heel erg leuk, misschien zit er bij de andere foto's wel één die je 'hart op hol' laat slaan. heart
  • Geen beperkingen bij het zoeken naar andere profielen, alle functies staan hier letterlijk tot je beschikking. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken binnen een bepaalde sport, of bijvoorbeeld het zoeken in een bepaalde woonplaats.
  • Onbeperkte toegang tot je persoonlijke berichten systeem, stuur hele berichten met de persoon die je leuk vind alvorens je iets afspreekt. Het kan allemaal met je persoonlijke Inbox!
  • Beetje verlegen en durf je geen berichtje te sturen? Geen probleem, druk op de knop; "Geïntereseerd" en de persoon in kwestie krijgt een berichtje dat jij graag in contact wil komen. angel

 

 

Zo zijn er nog een aantal punten die onder het Premium lidmaatschap vallen, maar de belangrijkste zijn hierboven wel genoemd!

 

 

 

Wij raden een Premium lidmaatschap uiteraard aan om de kans te vergroten op het vinden van een leuke "Sportieve Date", maar dwingen je uiteraard tot niets.

 

De Betalingen geschieden via Mollie, de betaalmogelijkheden die we op dit moment ondersteunen zijn Ideal & Paypal.

 

De Lidmaatschappen waaruit kan worden gekozen zijn hieronder weergegeven.
! Belangrijk om te weten is dat na het verstrijken van de periode het lidmaatschap automatisch stopt.
! Dat houdt ook in dat toegang tot je Inbox ook per deze datum wordt opgeheven, let er dus op dat je tijdig berichten opslaat en/of afdrukt.
! De Inbox zal niet worden gewist, tenzij je uiteraard je profiel opheft.

 

Mocht je toch nog vragen hebben, schroom niet en stuur ons een berichtje via de Contact Pagina of via e-mail info@sportievedate.nl!

 

Zes Maanden
Prijs:
19,99 €
6 Maand(en)
Drie maanden
Prijs:
12,49 €
3 Maand(en)
Een maand
Prijs:
4,95 €
1 Maand(en)