Introductie

Allereerst willen wij je hartelijk welkom heten op het platform van Sportieve Date!
Omdat je deze pagina bezoekt hebben we je mogelijk nog niet helemaal overtuigd van ons standpunt, maar omdat we heel open zijn over onze werkwijze hopen we je na het lezen van deze pagina toch als lid te mogen verwelkomen. Mochten er onverhoopt toch nog vragen van jouw kant zijn, schroom dan niet en neem snel contact met ons op, wij proberen je dan zo goed en snel mogelijk te helpen!

 

Wie zijn wij

Wij zijn het eerste datingplatform welke volledig ontworpen en bedacht is door onszelf!

 • Geen onbekend buitenlands Rekeningnummer
 • Geen Buitenlandse Klantenservice waarbij communiceren haast onmogelijk wordt gemaakt
 • Geen vreemde Postbus in Nederland waar na enig verder onderzoek, het bedrijf daadwerkelijk in het buitenland zaken blijkt te doen
 • Geen 'half-gebakken' Nederlandse vertalingen op de website
 • etc, etc, etc

Maar gewoon een Oer-Hollandse onderneming gevestigd in het altijd mooie Noord-Holland waar de lucht nog helder is, de vogels nog zingen & de bollenvelden tot aan de Horizon reiken.

Daar zijn wij trots op en uiteraard hopen we dat ook jij als Mede-Nederlander daar trots op bent.

 

Ons Standpunt

De merknaam Sportieve Date zegt eigenlijk al een heleboel. Maar om toch nog alle puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten, proberen we onze merknaam zo goed mogelijk te omschrijven.

Binnen Nederland is gemiddeld 61% van de gehele bevolking sportief, dat houdt in dat er ruim 10,6 Miljoen Nederlanders ten minste één sport beoefenen. Dan hebben we het hier over de buurman die regelmatig naar de sportschool gaat, maar ook hebben we het over de dochter van je vriendin die Nederlands Kampioen Hockey is!
Dat lees je goed, want wij beperken ons niet alleen tot één sport, maar pakken alle sporten beet welke er binnen Nederland bekend zijn. Indien een nieuw lid toch onverhoopt een nieuwe sport kiest, dan zal ons team alle zeilen bijzetten om deze sport zo snel mogelijk te indexeren waarna meerdere leden kunnen aanhaken.

Een sportief persoon is een groot gedeelte van zijn leven met zijn of haar sport bezig, de één zal daar meer tijd in steken dan de ander maar over het algemeen bekeken mag het best als een belangrijk deel worden benoemd. Het is dan ook verkeerd om te denken dat sportieve mensen met dezelfde sport elkaar vinden als 'partners', dit gebeurd namelijk maar in minder dan 2% van alle gevallen (binnen Nederland). Wat echter wel zo is, is dat sportieve mensen met verschillende sporten elkaar vinden als 'partner', het uitgangspunt is om die reden dan niet één specifieke sport, maar namelijk het sportief zijn zelf!

Sportieve Date laat op deze manier alle Sportieve & Vrijgezelle mensen binnen Nederland met elkaar in contact komen, met als uitgangspunt uiteraard een mooie langdurige relatie te beginnen.

 

Het Team

 

We hebben lang moeten zoeken (2-Jaar), maar wij denken dat we het perfecte team voor dit platform hebben gevonden. Lees je even mee?

 • Dating-Specialist; Jazeker, want wij hebben als één van de weinige Dating-Websites een eigen Dating-Specialist welke minimaal 11-Jaar ervaring heeft in het 'online daten'.
 • Platform-Developer; Om het platform zo origineel en storingsvrij mogelijk te houden, hebben wij onze eigen Platform-Developer die alles nauwlettend in de gaten houdt en jou van de laatste snufjes voorziet.
 • Klantenservice; Ook hier hebben we gekozen voor intern personeel. Geen uitbesteed bureau gevestigd in het buitenland dus, maar gewoon goed contact met onze 'eigen' mensen!
 • Moderators; Voor het goedkeuren van profielen, screenen van mensen & conflicten tot een minimum te beperken, hebben we een aantal interne collega's die niets anders doen dan jou een prettig en veilig gevoel te geven binnen dit Platform.

Wij zijn ervan overtuigd dat bovenstaand team het verschil gaat maken!

 

Onze Sterke Punten

Elke onderneming heeft zo zijn sterke punten om zich te onderscheiden van de anderen, zo ook Sportieve Date, lees je even mee?

 • Persoonlijke screening; Alle aanmeldingen worden persoonlijk gecheckt, hierbij controleert ons team onder andere de foto's, de tekst & de herkomst van de aanmelding.
 • Nederlands Personeel; Alle werknemers binnen Sportieve Date zijn gevestigd binnen Nederland, wij vinden namelijk dat korte lijnen cruciaal zijn binnen onze onderneming.
 • Ervaring; Meer dan 11 jaar ervaring binnen de wereld van het 'online daten', we zijn dus geen 'nieuwtje' binnen de Branche!
 • Samenwerking; Wij stimuleren de sportiviteit binnen Nederland, om die reden slaan we de armen in elkaar met andere Nederlandse bedrijven welke actief in- of met de sport zijn. 
 • Strenge controle; Wordt er misbruik gemaakt van een profiel of is een profiel inactief, dan treden wij hier actief in op. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je prettig en veilig voelt bij ons!

Uiteraard hebben we nog veel meer sterke punten, maar voor nu hebben wij de belangrijkste wel behandeld.

 

Slot

Wij hopen dat bovenstaand je een beter beeld heeft gegeven over onze missie om voor jou een leuke partner te vinden!
Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben, laat dan even een berichtje voor ons achter zodat we je verder kunnen helpen waar nodig.

Groetjes het gehele team van Sportieve Date