Erik ten Hag pakt belangrijk punt in kraker tegen Tottenham Hotspur

Erik ten Hag heeft weer een belangrijk punt gepakt met Manchester United. De ploeg van de Nederlander speelde met 2-2 gelijk tegen Tottenham Hotspur, waardoor het gat tot de top vijf weer wat gekrompen is voor United.

Ten Hag begon geweldig aan de wedstrijd tegen Tottenham, aangezien Rasmus Højlund al na 3 minuten de openingstreffer maakte. 16 minuten later deed Richarlison die treffer echter weer te kort. Tottenham was de bovenliggende ploeg, dus de gelijkmaker was niet onterecht. (Tekst gaat verder onder de video)

Spektakel
De rest van het spektakel vond plaats rond de rust. 5 minuutjes voor de onderbreking was het Marcus Rashford die de thuisploeg weer op voorsprong zette. United ging daardoor met een voorsprong de rust in, maar die duurde niet heel lang. 1 minuut na de onderbreking was het
Rodrigo Bentancur die de laatste goal van de wedstrijd maakte. (Tekst gaat verder onder de video)

Stand
Door het gelijke spel komen United en Tottenham Hotspur ook dichter bij elkaar op de ranglijst. De ploeg van Ten Hag staat 8 punten achter op de nummer 5 Spurs. Enkel West Ham United zit nog tussen de twee ploegen op plek nummer 6.