Wouter

Geslacht: 
Man

Beste allemaal,

Allereerst wil ik graag even zeggen dat ik het ontzettend leuk vind dat je mijn berichtje aan het lezen bent! smiley

Als eigenaar van dit mooie platform is mij gevraagd een klein stukje voor jullie te schrijven over mijzelf. Uiteraard ben ik altijd in voor een goed gesprek, maar om dit op digitaal papier te doen voelt eerlijk gezegd nog een beetje onwennig. Maar dat mag de pret niet drukken, we gaan het gewoon doen en ik zal het proberen kort te houden.

Ik ben Wouter Verbeek en in het verleden een paar pondjes zwaarder geweest, maar toen ik het sporten had uitgevonden vlogen deze kilo's eraf en was sporten mijn hobby, passie & leven geworden. Ongeveer 12 jaar geleden ben ik in de paardensport beland en heb ik al snel mijn eigen paard gekocht om mee te gaan trainen. Tot op de dag van vandaag nog steeds erg actief in de sport en zelfs vorig jaar al mijn 4e paard mogen verwelkomen.

De gedachte om Daten met Sport te gaan verbinden was eigenlijk niet zo lang geleden ontstaan, daar ik al een aantal jaren alleen was en uiteraard nog steeds actief in de sport, was 1 en 1 al heel snel 2 geworden. Het viel mij op dat meerdere (sportieve) vrienden/vriendinnen van mij tegen hetzelfde 'probleem' aan liepen. Vind jij maar eens een Partner die begrijpt wat het is om een groot gedeelte van je tijd in te leveren aan je Passie zodat je ooit, misschien, toch, mee kan doen aan de Olympische spelen!

Het idee was dus geboren en behoefte alleen nog uitwerking, wat toch nog wel ruim een jaar in beslag heeft genomen. Maar we zijn er en moet zeggen dat ik er zelf heel erg trots op ben, uiteraard niet zonder de perfecte hulp van mijn gehele team waar ik heel erg dankbaar voor ben! 

Ik hoop jou uiteraard te mogen verwelkomen op ons mooie platform, maar vertel ook je vrienden en/of vriendinnen over Sportieve Date, want hoe meer mensen hoe meer vreugd smiley
Wij zijn ook heel erg blij met eventuele Sportclubs & Verenigingen die zich willen aansluiten bij ons standpunt, stuur hiervoor even een mailtje naar info@sportievedate.nl

 

Tot zover bedankt voor het lezen en wens je een Sportieve Partner toe heart

 

Groetjes Wouter